LIZ Restobar opent op 8 september

Sinds 8 september zijn de deuren van LIZ Restobar geopend voor iedereen die van goed eten houdt. LIZ zit op de plek waar voorheen Restaurant Bentinck zat. ’We openen met LIZ een informele restobar van deze tijd voor mensen die echt lekker willen eten, maar geen zin hebben in de formele fine dining sfeer. Van lekkere lunch, een borrel op het terras tot aan een avond gezellig tafelen, kun je vanaf vrijdag 8 september bij ons terecht,” vertelt eigenaar en ondernemer Peter-Paul Swijnenburg. ‘Ook het interieur krijgt een nieuw design dat helemaal bij het nieuwe concept past.’

Van Nederlandse bodem
De menukaart van LIZ is geïnspireerd op de seizoenen en ingrediënten van Nederlandse bodem gecombineerd met smaken van over de hele wereld. De nadruk komt te liggen op klassieke gerechten en bereidingen met aandacht voor groente en groentebereidingen. Ook wordt er gewerkt met duurzame, kwalitatieve vis- en vleessoorten. “Een concept dat past bij de tijd van nu waar mensen zich steeds meer bewust zijn van wat ze eten,” vertelt Frank Bakkenes, Executive chef bij Swijnenburg.   

Unieke locatie 
LIZ Restobar is gevestigd in de monumentale stallen van Buitenplaats Amerongen. ‘’Het is een prachtige en unieke plek. Zodra je door de poort het landgoed betreedt, heb je het gevoel even helemaal weg te zijn. Vanaf het grote terras hebben gasten uitzicht op kasteel Amerongen. Het is een bijzondere locatie waar we meer mensen van willen laten genietenen, dat perfect past bij dit nieuwe concept,” aldus Peter-Paul Swijnenburg.