Groepen

Lunchen of dineren met een groep bij LIZ Restobar betekent een middag of avond vol heerlijke gerechten en wijnen. Terwijl onze medewerkers ervoor zorgen dat het aan niets ontbreekt, geniet je van een gezellige avond in een van onze ruimtes die zich perfect lenen voor een feestelijke borrel, familiediner of zakelijk diner.

Tot en met 10 personen kunnen jullie gebruikmaken ons keuzemenu, of zelf een keuze maken uit de gehele menukaart van LIZ. Vanaf 11 personen serveren wij onderstaand keuzemenu, of overleg op voorhand met onze collega’s.

Onze ruimtes voor groepen

Chef's Table

De Chef’s table is een bijzondere ruimte op de vide van het restaurant met uitzicht op de keuken. Zo kun je letterlijk een kijkje in de keuken nemen dankzij de glazen wand over de gehele lengte van de ruimte. Je kunt hier met maximaal 20 personen lunchen of dineren.

Tot en met 10 personen kunnen jullie als je dat wil gebruik maken ons keuzemenu, of gewoon een keuze maken uit de menukaart van LIZ. Vanaf 11 personen serveren wij onderstaand keuzemenu, of overleg op voorhand met onze collega’s.

Wijnkamer

In de Wijnkamer snap je meteen waarom de ruimte deze naam draagt want je geniet, omringd door honderden flessen wijn, van een heerlijke lunch of diner tot 10 personen.

We ontmoeten je graag

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij helpen je graag om van jouw lunch of diner een onvergetelijke herinnering te maken.