LIZ Events

Elk laatste weekend van de maand!

Elk laatste weekend van de maand komt Liz tot leven met een speciaal thema-event, en deze maand vieren we onze nieuwe high wine. Normaal gesproken is onze high wine enkel beschikbaar voor groepen, maar op 25 en 26 mei ook te reserveren vanaf twee personen. Een perfecte kans om samen te genieten! Vergeet ook niet tijdig te reserveren voor Moederdag op 12 mei; alleen op deze bijzondere dag is onze geliefde high tea beschikbaar voor twee. Mis deze unieke ervaringen niet en reserveer snel een plekje bij Liz!

Benieuwd naar onze andere LIZ events? Houd onze website én socials goed in de gaten want begin van elke maand delen we wat de komende maand op de planning staat.

high wine weekend

Plan alvast een gezellige dag met vrienden/vriendinnen voor een heerlijke high wine voor twee personen! Het laatste weekend van mei op 25 & 26 mei is onze high wine slechts eenmalig ook te reserveren in duo’s (normaal gesproken alleen in groepsverband). Mei is een maand die in het teken staat van hoogtepunten, want ook Moederdag vieren we met een heerlijke high tea vanaf twee personen. Mis deze unieke gelegenheden niet en reserveer snel jullie plekje!