Vermelding in de Michelin gids

We zijn trots op onze vermelding in de Michelin Gids Nederland. En nee, we willen geen ster maar zijn blij dat onze Restobar in de smaak valt bij iedereen!

De houten paardenhoofden aan de muren, impressionante lusters die herinneren aan de wielen van een paardenkar, de afscheidingen tussen de tafels: u kunt er niet naast kijken dat u hier in de voormalige paardenstallen van het kasteel van Amerongen tafelt. Het terras met uitzicht op het kasteel en de tuinen is geweldig! Aandacht voor de nabijheid van ingrediënten, Franse cuissons en een blik op de wereld typeren de keuken. De rijke wildbouillon bij gyoza van eend, met gemarineerde paddenstoelen en knapperige bosui, spreekt boekdelen. Gerechten zonder vlees of vis staan prominent op de kaart, en terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rendang van spitskool met rode peper, kokos, kerrie en pinda?

Kom je ook genieten bij LIZ?